Cortina Ecomo elektrische fiets

Een elektrische fiets die geheel naar smaak is samen te stellen: we hebben het hier over de Cortina Ecomo. Afhankelijk van het gebruik dat jij voor ogen hebt, heb je de keuze uit meer klassieke stadsfietsmodellen of juist meer een sportief model. Naast het model biedt Cortina Ecomo je ook de keuze uit een type accu en lader. Keuzevrijheid staat bij Ecomo voorop! Een elektrische fiets is op die manier eenvoudig in drie stappen samen te stellen. De Cortina Ecomo fietsen hebben een moderne, robuuste uitstraling en technische componenten van hoge kwaliteit. De Cortina Ecomo, of je de fiets nu voor woon-werkverkeer gebruikt of voor heerlijke lange fietstochten door prachtige Nederlandse landschappen, reken op betrouwbare ondersteuning!

Cortina Ecomo samenstellen

Een Cortina ECOMO fiets stel je zelf eenvoudig in een drietal stappen samen. Allereerst kies je voor een model: je hebt de keuze uit een Luxe, Daily, Sportief of Comfort model. De namen van deze fietsmodellen verklappen al grotendeels waarop deze fietsen van elkaar kunnen worden onderscheiden. Zo heeft de Comfort een extra lage instap en een rechte zit voor extra comfort. Het Sportief model heeft de motor in het achterwiel en is ideaal voor heuvelige landschappen en lange afstanden. De Daily is ideaal voor dagelijks gebruik en de Luxe is geschikt voor lange tochten en uitgerust met luxe accessoires en onderdelen.

Stap twee is het kiezen van de accu. Afhankelijk van de gewenste actieradius kan je kiezen uit M 9,5Ah 227Wh met een actieradius van 30-40 oplopend tot XXL 17Ah 438 Wh met een actieradius van 70-80 km.

De derde en laatste stap is het kiezen van een oplader. Ook deze worden in verschillende ‘maten’ verkocht: van M tot XXL. Onderscheid wordt gemaakt tussen normale en snelle laders. Hoe groter de actieradius en accucapaciteit, hoe meer baat je zal hebben bij een snelle acculader.

Cortina Ecomo Transport

De Cortina Ecomo Transport komt erg mooi voor de dag met prachtige voor- en achterdragers en is verkrijgbaar in mat zwart en rood. De fiets is uitgerust met een Dapu voorwiel 24 volt 250W motor, een accu naar keuze (M tot XXL), Shimano Nexus 7 versnellingen en rollerbrakes.

Cortina Ecomo Crush

De Cortina Ecomo Crush is een robuuste, mooie stadsfiets met zowel een voor- als achterdrager. Ideaal voor de boodschappen of het vervoeren van de kids! Ook deze fiets is uitgerust met een Dapu voorwiel 24 volt 250W motor, een accu naar keuze (M tot XXL), Shimano Nexus 7 versnellingen en rollerbrake remmen.

Cortina Ecomo Sport

Het sportieve model van de Ecomo serie is voorzien van een Dapu achterwiel 24 volt 250W motor en hierdoor bijzonder geschikt voor berg- en heuvelachtige landschappen. Wederom kan worden gekozen voor accu met sterkte naar keuze (M t/m XXL).

Cortina Ecomo Roots

De ideale fiets voor moeders! Met een extra breed stuur is er genoeg ruimte voor het plaatsen van een kinderzitje aan de voorzijde. Ook de adapter aan de achterkant is speciaal ontwikkeld om een kinderzitje op de achterdrager te kunnen plaatsen. De fiets is net als de andere modellen uitgerust met een Dapu voorwiel 24 volt 250W motor. Daarnaast kan worden gekozen voor accu met sterkte naar keuze (M t/m XXL).

Cortina Ecomo Daily

Het Daily model is bij uitstek geschikt voor het dagelijks gebruik van de fiets: het kan woon- en werk verkeer betreffen, een boodschap, een bezoekje of gewoon een tochtje in de omgeving. De fiets heeft net als de modellen Transport, Crush en Roots een Dapu 24V 250W motor en kan worden uitgerust met een accu met een grote of minder grote actieradius.

Cortina Ecomo Luxe

Een Luxe uitvoering van het Ecomo model: ideaal voor het genieten van (lange) fietstochten in de omgeving. De ergonomische handvatten, een verstelbaar stuur en een Terry Viva Gel zadel maken het een zeer comfortabel en luxe model.