Over ons

Fiets specialist

Al meer dan 30 jaar is Kemper Fietsen in Den Haag de fiets specialist. Naast elektrische fietsen verkopen wij veel vouw- en stadsfietsen.

Ons team

Ons team van specialisten bestaat uit een hechte groep mensen die ieder zijn specialiteit heeft. Sommige al meer dan 23 jaar werkzaam voor de winkel.

Service

De klant staat voorop! Service staat bij ons hoog in het vaandel, evenals de kwaliteit van de producten die we verkopen. Kom lang voor advies en ervaar het zelf!

Kemper Team

Het Kemper Fietsen Team

Kemper Fietsen – Elektrischefiets.nl

Deze webshop is een onderdeel van Kemper fietsen in Den Haag.

Kemper fietsen is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van vouwfietsen en een kleine 15 jaar in elektrische fietsen. 

In onze werkplaats komen iedere dag meerdere elektrische fietsen voor onderhoud en service. Bijna ieder merk heeft zijn eigen update-syteem en specifieke onderdelen. Van alle merken die wij verkopen hebben we deze gespecialiseerde apparatuur en kennis in huis. Wij focussen ons op kwaliteit elektrische fietsen. 

 

Showroom met elektrische fietsen

Door de jaren heen is ons assortiment elektrische fietsen zeer compleet geworden. Met merken als Koga, Riese und Muller, Batavus, Flyer, Giant en cortina hebben wij voor elk wat wils.

 

Meer dan alleen elektrische fietsen

Met een winkel midden in Den Haag ligt het voor de hand dat wij ook een ruim assortiment stadsfietsen en vouwfietsen hebben. Voor Stadsfietsen kiezen we voor Giant, Batavus en Cortina. Waarvan Cortina op dit moment het meest populair is. Hier hebben we dus ook de complete collectie van staan.

Waarom Elektrischefiets.nl?

Uitsluitend de beste kwaliteit

Wij bieden u uitsluitend A-kwaliteit producten waar wij achter staan. Wij bieden daarom allen de A-merken elektrische fietsen aan. Die gebruik maken van motoren en accu’s waar wij 100% achter staan.

Geen verzendkosten

Wij berekenen geen verzendkosten bij besteding van 50 euro of meer.

Kundige klantenservice

Heeft u een vraag, opmerking of klacht? Wij reageren snel via E-mail en als u ons belt krijgt u iemand aan de telefoon met kennis van de onderdelen. Ook technisch advies kunt u rustig over bellen of mailen. (di t/m vr van 9.00u tot 18.00u zaterdag 9.00u tot 16.00u)